lunes, 14 de enero de 2013

UMA WANG,

 
chinese designer
www.umawang.com

FLORES and PRATS,

 
La Sala Vinçon
 
Equipatge de viatge d’un jove arquitecte
Informació de l'expo
Recollir i presentar el material amb el què fem les coses, valorant-lo, no amb el caràcter transitiu de la inspiració, que sempre és des d’alguna o cap alguna cosa, si no reconèixer el seu caràcter material, de cosa, idèntica qualsevol moment d’un procés. El material de treball té un valor propi, independent de qualsevol ús posterior. Un projecte és també la suma de tots aquests materials. Així el projecte pot ser contat a través dels materials que formen la seva construcció.
El material
El material de treball produït durant un taller de projectes fi de carrera és recollit i emmagatzemat per cada alumne en un gran contenidor, el disseny del qual és en relació al projecte que guarda dins. No es tracta de simples caixes, si no de baguls que emmagatzemen pensaments i tots els coneixements que s’han anat recollint i aprenent al llarg d’aquest any i que no s’han d’oblidar. Aquests baguls acumulen documents d’orígens i formats molt diversos: mapes, dibuixos, collages, croquis, maquetes, escrits, llibres de referència... Al obrir-se i ser accionats per els seus autors, la seqüència en que apareixen els diferents documents acompanyen la narració, són una ajuda escènica per a representar el que succeeix...
AUTORS
Autors de la mostra:
Ricardo Flores i Eva Prats professors als anys 2010-2012 del curs de Final de Carrera de l’Escola Superior d’Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya.
PROFESSORS
Professors assistents:
Eugenia Troncoso, Oriol Valls i Guillén Augé.
ESTUDIANTS
Estudiants:
Magda Barceló, Marc Casanova, Albert Guerra, Fran Hernández, Joan Sanz, Glòria Saus i Maria Pilar Sánchez.
DATES
Dates:
· 17 de Gener, 19h. Inauguració.
· 19 de Gener, 18h. Obertura de baguls pels propis autors.
· 26 de Gener, 18h. Repetició d'Obertura de baguls.